سم الله الرحمن الرحيم
اول حاجة طبعا نغسل الباذنجان كويس ونقطع العرف بتاعه وبعدين نقليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]نضغط عليه بالشوكه لما نلاقيه طري نعرف انه استوي ننشله من الزيت ونحضر الخلطة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]قرنين فلفل حامي و2 فلفل رومي ويفضل لو الوان و ثوم زي ما في الصورة وشوية
ملح و نعناع جاف وشوية كمون ونصف فنجان خل معلش انا بعمل المقادير بالبركة
حسب التعود علشان كدةحطيت صورتهم علشان تقدرو حجم الكية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]نفرم كله في الكبة مع بعض ونحط عليهم الخل ونبدا نفتح الباذنجان ونحشي باخلطة وفي الاخر نعصر عليه ليمون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]