انا نفسى راحت للبصارة انهرده واصلا مكنش ليا نفس اطبخ فنقيت حاجه سهله وعملتها كان عندى خضرة محشى فى الفريزر كانت باقيه منى قولت استغلها واعمل بصاره
رحت فاتحه اليوتيوب على الشيف شربينى واقولت اعملها زيه وخصوصا ان انا كنت عملاها زيه قبل كده بس كان من زمان اوى فنسيت فا قولت افكر نفسى واعملها وانزلهالكوا
هنبتدى بالمقادير وهى سهله اوى
اولا هنجيب ربع كيلو فول مدشوش عاملى اربع اطباق
ثانيا هنجيب ربطة كسبره وربطة بقدونس وربطة شبت انا قولتلكوا انها كانت موجوده عندى فى الفريزر
هنجيب مكعب مرق دجاج
وبصله كبيره وتوم كتير
ولو عندك نعناع اخضر حطى كمان انا مكنش عاندى بس حطيت شويه نشفين
وطبعا الملح والكمون والشطه
البصاره من مطبخى بالصور على طريقة الشيف شربينى
انا كدا حطيت الفول بعد غسله فى الحله وحطيت نصها ميه ونضفت البصله وقطعتها وحطيت التوم
والشبت والبقدونس والكسبره والمرقه والنعناع والملح والبهارات
هرفعهم على النار لغاية ما الفول يستوى
البصاره من مطبخى بالصور على طريقة الشيف شربينى
بعد ما تستوى نسبها تبرد شويه وبعدين نضربها فى الخلاط كويس اوى وبعدين نغرفها فى الاطباق]
البصاره من مطبخى بالصور على طريقة الشيف شربينى
6
والطبق ده من قريب
بعد كده هنجهز التقليه وهى عباره عن بصله مخرطه ومعاها توم مقطع ونحمرهم فى الزيت
بعد كده ننشلهم من الزيت ونجيب الزيت بتاع تحمير البصله ونحط معلقه فى كل طبق بعد ما يبرد ونزين بعد كده بالبصل
طعمها بقه واااااااو مألكوش بجد روعة
يارب تعجبكوا